🔴روغن پالم یا روغن مرگ ‼️
🔻مقدمه :
🔹میزان اسید چرب اشباع در روغن پالم حداقل 50% است. در حالی که روغنهای مورد استفاده در سبد غذایی باید حداقل زیر 2% اسید چرب اشباع و ترانس داشته باشند.
🔹آثار زیانبار مصرف روغن پالم :
1⃣ بالا رفتن چربی خون
2⃣ افزایش کلسترول بد
3⃣گرفتگی و انسداد عروق
🔻دیناروند معاون وزیر بهداشت و رئیس سازمان غذا و دارو :
🔹« روغن پالم به دلیل آسیبهای که به سلامتی میزند از قبیل گرفتگی عروق کرونر و حتی بروز برخی سرطانها توصیه میشود که این روغن کمتر استفاده شود.» گفتنی است بیماری قلبی و عروقی از مهمترین علل مرگ در ایران است.
🔻نتیجه :
🔹واردات روغن پالم با رشد 110درصدی، در شش ماهه نخست امسال به 179هزار تن رسیده است.